Selecteer een pagina

Ervaar jij ook steeds meer corona spanning?

Je hoeft geen krant open te slaan, geen tv of radio aan te zetten, iemand te spreken of het gaat corona …

Het dagelijks leven is bij velen ook volledig ontwricht doordat gezinnen al weken lang hele dagen met elkaar in huis verblijven.

Velen zullen nu vanuit dit huis moeten werken, kinderen met hun onlines-chool helpen te volgen en tussen al deze veranderingen ook nog een normaal gezinsleven in stand zien te houden..

Een enorme uitdaging die veel impact op het welzijn van jouzelf en je gezin kunnen hebben.

Nu de corona crisis nog steeds voortduurt en het er naar uitziet dat wij ons “oude” leventje voorlopig niet op kunnen pakken. En er in de media wordt gesproken dat het leven mogelijk zelfs nooit meer zal worden wat het ooit was.

Kan dit aanleiding zijn om momenten te ervaren dat je het soms allemaal te veel gaat worden en angst en spanning bij jou zelf of mogelijk ook in je gezin soms hoog op kan lopen.

Het is in zo’n situatie van belang dat je je kunt ontladen en kunt praten over deze spanningsvelden.

Samen met je dierbaren bespreken wat je ervaart en wat dit met je doet ,kan helpen om onderling begrip te creëren.

Wanneer je er niet goed samen uit kunt komen is het van belang om tijdig professionele hulp te zoeken .

Ik kan jou helpen om de balans in jouw leven te herstellen en de spanning en angst momenten te bespreken en je helpen een manier te vinden om hier anders mee om te gaan, waardoor deze gevoelens ook kunnen afnemen/verdwijnen.

Het is mogelijk om een gratis (30 min) online of live consult met mij te plannen en te ontdekken welke hulp ik  jou kan bieden.

Bel: 0655858731 of stuur een mail: petra@reisvanhetleven.nl