Home » Petra’s blog » Stressbeheersing » Corona spanning
corona angst

Corona spanning

door | 28 apr, 2020 | Stressbeheersing

Ervaar jij ook steeds meer corona spanning?

Je hoeft geen krant open te slaan, geen tv of radio aan te zetten, iemand te spreken of het gaat corona …

Het dagelijks leven is bij velen ook volledig ontwricht doordat gezinnen al weken lang hele dagen met elkaar in huis verblijven.

Velen zullen nu vanuit dit huis moeten werken, kinderen met hun onlines-chool helpen te volgen en tussen al deze veranderingen ook nog een normaal gezinsleven in stand zien te houden..

Een enorme uitdaging die veel impact op het welzijn van jouzelf en je gezin kunnen hebben.

Nu de corona crisis nog steeds voortduurt en het er naar uitziet dat wij ons “oude” leventje voorlopig niet op kunnen pakken. En er in de media wordt gesproken dat het leven mogelijk zelfs nooit meer zal worden wat het ooit was.

Kan dit aanleiding zijn om momenten te ervaren dat je het soms allemaal te veel gaat worden en angst en spanning bij jou zelf of mogelijk ook in je gezin soms hoog op kan lopen.

Het is in zo’n situatie van belang dat je je kunt ontladen en kunt praten over deze spanningsvelden.

Samen met je dierbaren bespreken wat je ervaart en wat dit met je doet ,kan helpen om onderling begrip te creëren.

Wanneer je er niet goed samen uit kunt komen is het van belang om tijdig professionele hulp te zoeken .

Ik kan jou helpen om de balans in jouw leven te herstellen en de spanning en angst momenten te bespreken en je helpen een manier te vinden om hier anders mee om te gaan, waardoor deze gevoelens ook kunnen afnemen/verdwijnen.

Het is mogelijk om een gratis (30 min) online of live consult met mij te plannen en te ontdekken welke hulp ik  jou kan bieden.

Bel: 0655858731 of stuur een mail: petra@reisvanhetleven.nl

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Het Rouwproces bij het Veranderen van Baan en Verhuizing en holistische Benadering

Het Rouwproces bij het Veranderen van Baan en Verhuizing en holistische Benadering

Deze blog gaat over het rouwproces bij het veranderen van baan en verhuizing, en hoe we dit proces holistisch kunnen benaderen. Rouw is een natuurlijke reactie op verlies, en het veranderen van baan en verhuizing kunnen ook verlies met zich meebrengen. Het is belangrijk om deze emoties te erkennen en te accepteren. Een holistische benadering van het rouwproces houdt in dat we niet alleen naar de emotionele aspecten kijken, maar ook naar de fysieke, mentale en spirituele aspecten van ons welzijn. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze overgangsperiode en open te staan voor nieuwe mogelijkheden en groei.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin