Selecteer een pagina
Home » Blog » Pijn en psyche » Leren leven met fibromyalgie

Leren leven met fibromyalgie

door | 24 mrt, 2020 | Pijn en psyche

Als het lichaam fluistert, is dat een hint. Het wil dat je luistert, voordat het schreeuwen begint..

 

Fibromyalgie is een zwaar onderschatte aandoening en zeer moeilijk om mee te leven doordat je de ene dag van de pijn niet weet waar je het moet zoeken en je de volgende dag mogelijk weer normaal en draaglijk kan zijn.

Veel mensen raken in een isolement en durven bijna geen afspraken te plannen door het grillig verloop van deze pijnlijke ziekte. In mijn praktijk begeleid ik cliënten hier mee om te leren gaan en een nieuwe leefwijze aan te wenden. Door goed naar de behoeften van het lichaam te luisteren leer ik je het maximale aan kwaliteit uit je leven te halen.

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Futloos en nergens toe in staat

Futloos en nergens toe in staat

Wanneer je het gevoel hebt totaal geen energie te hebben om nog maar iets te doen, kan er sprake zijn van een overbelasting van jouw persoonlijke energievoorraad. Dit is een serieuze waarschuwing van jouw lichaam!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin