Selecteer een pagina
Home » Blog » Pijn en psyche » Leren leven met fibromyalgie

Leren leven met fibromyalgie

door | 24 mrt, 2020 | Pijn en psyche

Als het lichaam fluistert, is dat een hint. Het wil dat je luistert, voordat het schreeuwen begint..

 

Fibromyalgie is een zwaar onderschatte aandoening en zeer moeilijk om mee te leven doordat je de ene dag van de pijn niet weet waar je het moet zoeken en je de volgende dag mogelijk weer normaal en draaglijk kan zijn.

Veel mensen raken in een isolement en durven bijna geen afspraken te plannen door het grillig verloop van deze pijnlijke ziekte. In mijn praktijk begeleid ik cliënten hier mee om te leren gaan en een nieuwe leefwijze aan te wenden. Door goed naar de behoeften van het lichaam te luisteren leer ik je het maximale aan kwaliteit uit je leven te halen.

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Wanneer de ouders besluiten te gaan scheiden staat de hele vertrouwde wereld van hun kinderen te wankelen. Voor hun kinderen is het van serieus belang dat zij de ruimte krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. De communicatie tussen de ouders is hierbij van cruciaal belang. Het besef dat het voor kinderen een situatie van verlies & rouwverwerking is een must.

lees verder
Hondsmoe ? Reset jezelf

Hondsmoe ? Reset jezelf

Wanneer je het gevoel hebt niet vooruit te branden te zijn doordat je je hondsmoe voelt, is het tijd om uit te zoeken waar de oorzaak van jouw problemen liggen. Wanneer de oorzaak aangepakt wordt kun je jezelf als het ware resetten en weer energie opbouwen om de hondsmoeheid te verslaan.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin