Over Petra

Petra Kors, is werkzaam als complementair BATC therapeut  en daarnaast is zij een ervaren levensreiziger met passie voor het leven in al haar facetten. Petra werkt vanuit Leimuiden op een plek waar mens en dier elkaar Ont-Moeten. Op deze mooie plek in de polder werkt zij vanuit haar praktijkruimte in een heuse blokhut. Daarnaast heeft zij ook een sfeervolle praktijkruimte in de historische binnenstad Maassluis
Petra heeft veel kennis en ervaring met het zelf-helend vermogen van de mens , waar (bijna) alles om balans in lichaam geest en ziel draait.
Haar drijfveer is cliënten te helpen hun eigen veerkracht in te zetten wanneer zij uit balans zijn geraakt, in werk of privé situatie. Petra is (post) HBO opgeleid in verschillende disciplines. Tevens kan zij putten uit een bron als ervaringsdeskundige op gebied van ziekte verlies en rouw, waardoor zij aan kan voelen waar jij staat in jouw proces. Petra biedt een luisterend oor, inlevend vermogen , en duidelijke aanpak om resultaat te behalen. Maak een afspraak met Petra en ontdek hoe de beste versie van jezelf te worden!

Luisterend oor  Een luisterend oor kan ook geboden worden tijdens een ontspannen wandeling door de polder of langs de nieuwe waterweg.

Petra’s Blogs

Met enige regelmaat schrijft Petra blogs en interessante artikelen over onderwerpen die in haar praktijk onderwerp van aandacht zijn of deelt zij hier tips en weetjes. Dus kijk gerust af en toe eens rond hier of er een onderwerp aan bod komt waar jouw interesse naar uit gaat. Tevens organiseert Petra af en toe themadagen, workshops en in de vroege zomer zelfs een meerdaagse retreat op de boerderij.