Selecteer een pagina
Home » Blog » Geen categorie » Prikkelbaar.. wie, ik ?

Misschien herken je het en heb je er zelf ook wel eens last van. Meestal is het vrij onschuldig en van snel voorbijgaande aard. Het wordt pas oppassen wanneer je het zelf niet in de gaten hebt of merkt dat je vaker prikkelbaar bent dan gewoonlijk. Eigenlijk is dit een signaal dat je ergens je eigen grens overtreed en het vraagt om aandacht. Wanneer je niet lekker in je vel zit kan dit extra prikkelbaar gedrag doen ontstaan. Probeer te ontdekken waardoor jij uit balans bent geraakt. Hoe is jouw nachtrust, ben je aan het piekeren, zijn er spanningen prive of op het werk? Wanneer hier een verstoring is kan dit ook leiden tot concentratieverlies en dan ben je extra gevoelig om prikkelbaar te reageren. Soms reageer je heftig op zaken die normaal niet eens echt op zouden vallen. Blijft deze reactie lang aanhouden is het verstandig om actie te ondernemen. Luister naar je lichaam en geest, zorg voor herstel van jouw persoonlijke balans. Kom je er alleen niet uit? Schroom niet en bel voor een afspraak bij Petra.

 

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Futloos en nergens toe in staat

Futloos en nergens toe in staat

Wanneer je het gevoel hebt totaal geen energie te hebben om nog maar iets te doen, kan er sprake zijn van een overbelasting van jouw persoonlijke energievoorraad. Dit is een serieuze waarschuwing van jouw lichaam!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin