Selecteer een pagina
Home » Blog » Geen categorie » Levenskunst

Een bijzondere leefstijl?

Levenskunst is eigenlijk een leefstijl waarbij je je bewustzijn over jouw belemmerende denk- en gedragspatronen verder kunt ontwikkelen . Deze leefstijl kan jouw geestelijke maar ook fysieke en materiele welzijn in balans brengen en waarbij je zelf kunt kiezen waar jij mogelijkheden en kansen ziet. Jezelf aanleren om volledig vanuit jouw eigen kern te leven en meer uit het leven te halen dan je nu misschien doet. Je kunt het je zelf aanleren om juist ook de kleine dingen te zien en gaan waarderen. Het begint eigenlijk allemaal door bij jou zelf te ontdekken wat echt belangrijk voor jou is. En welke kwaliteiten zou je verder willen ontwikkelen. Wat zijn jouw normen en waarden, hoe wil jij in het leven staan? Waar wil je voor staan en wat heb je nodig en hoe wil jij je gedragen? Wat heb je nodig om de juiste keuzes te kunnen maken? Met wie wil jij relaties aangaan en onderhouden? Wil jij een holistische verbinding met jouw lichaam, geest en ziel gaan maken?

Jouw keuzes kunnen heel bepalend zijn ,vooral in het hier en nu en wanneer je inzicht hebt verworven in jouw persoonlijke waarden. Kun je gaan ontdekken wat jij echt belangrijk vind in dit leven. Als je het pad van de levenskunst eenmaal ontdekt hebt kun je ook helemaal in het hier en nu  gaan leven. Verlang jij er ook naar om te leven vanuit balans en bewustzijn? Weet je nog niet precies hou jij jouw levenspad wilt plaveien? Dan kan ik jou helpen om een aanvang te maken en jouw route uit te gaan zetten.

 

 

 

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Zorg voor een goed immuunsysteem

Zorg voor een goed immuunsysteem

                                                                                                                                                   ...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin