Selecteer een pagina
Home » Blog » Geen categorie » Hondsmoe ? Reset jezelf

Jezelf hondsmoe voelen, is een uitdrukking voor een gevoel van moeheid dat eigenlijk zelfs niet goed te omschrijven is. Het is een ander gevoel van moe zijn dan welke je kunt ervaren na een dag werken bijvoorbeeld. Dit gevoel gaat dieper en is vaak zeer intens, je kunt soms echt niet van je plek komen. Alleen al de gedachte aan in beweging te moeten komen is al te veel. Dit gevoel ontstaat doorgaans niet van het ene op het andere moment en is meestal wel te herleiden naar een oorzaak. Ontdekken wat de onderliggende oorzaak is kan een zoektocht zijn naar waar je mogelijk niet eerder bewust van was. Wanneer je een duidelijk inzicht kunt krijgen in jouw situatie dan kunnen de stappen naar herstel gezet worden. Wat heb je nodig om herstel op gang te krijgen? Waar moet je beginnen en hoe pak je dit aan? Door naar alle facetten van jouw hondsmoe gevoel en het ontstaan hiervan te kijken, doorloop je alle verbindingen van lichaam, geest en spirit. Hiermee kun je vanuit verschillende hoeken kijken naar de klachten en een totaal aanpak te kiezen waarmee je jezelf als het ware mee kunt resetten. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt kun je een kennismakingsafspraak plannen, waarbij op alle punten zal worden gekeken en je een behandelvoorstel kan worden gedaan.  

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Zorg voor een goed immuunsysteem

Zorg voor een goed immuunsysteem

                                                                                                                                                   ...

Lees meer
Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Wanneer de ouders besluiten te gaan scheiden staat de hele vertrouwde wereld van hun kinderen te wankelen. Voor hun kinderen is het van serieus belang dat zij de ruimte krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. De communicatie tussen de ouders is hierbij van cruciaal belang. Het besef dat het voor kinderen een situatie van verlies & rouwverwerking is een must.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin