Disclaimer

 

 

Algemeen

[Reis van het leven], ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te [Amsterdam] onder nummer [KvK 3414292], is verantwoordelijk voor de inhoud van de website [www.reisvanhetleven.nl].

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

[Reis van het leven] streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

[Reis van het leven] aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is [Reis van het leven] niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

[Reis van het leven] heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in [Alternatieve geneeswijzen] te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van [Alternatieve geneeswijzen] in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

[Reis van het leven] kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die [Reis van het leven] publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: [info@reisvanhetleven.nl]

Klachtenregeling:
Sinds 1 januari 2017 geldt voor alle zorgverleners in Nederland een plicht om aangesloten te zijn bij een klachtenregeling. Dit is een uitvoering van de wet WKKGZ. Indien u klachten heeft kan u dat natuurlijk altijd aan mij zelf kwijt, maar u zou ook terecht kunnen bij één van de volgende organisaties waarbij ik ben aangesloten:
Indien u cliënt van praktijk reis van het leven voor natuurgeneeskunde bent kan u via de beroepsvereniging BATC terecht bij de door hun collectief voor ons afgesloten klachtenregeling.