Selecteer een pagina
Home » Blog » Depressie » Verbinding met jezelf en de ander
verbinding

In verbinding zijn met jezelf en de ander lijkt heel vanzelfsprekend. In mijn praktijk kom ik toch regelmatig mensen tegen die niet in verbinding zijn en juist op dit vlak problemen ervaren. Contact kun je maken vanuit je lichaam, gevoelens en gedachten . Door je hoofd en lichaam niet langer als 2 onderdelen te zien maar als een niet los te koppelen geheel te beleven kom je in verbinding. Hier vandaan kun je ervaren dat je je veel meer bewust kunt zijn van jouw gedachten en gevoelens en die van anderen. Wanneer je leert te luisteren naar jouw verlangens en deze kunt omzetten naar te weten wie je bent, wat je wilt en wat je ergens echt van vindt maak je contact met jezelf of de ander. Wanneer je je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt door de ander en zonder oordeel kunt ontvangen, steunen en geven ontstaat een gevoel van wederkerigheid. Het versterkt je zelfvertrouwen en durft jouw verlangens en keuzes te maken die echt bij jou passen!

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Futloos en nergens toe in staat

Futloos en nergens toe in staat

Wanneer je het gevoel hebt totaal geen energie te hebben om nog maar iets te doen, kan er sprake zijn van een overbelasting van jouw persoonlijke energievoorraad. Dit is een serieuze waarschuwing van jouw lichaam!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin