Selecteer een pagina
Home » Blog » Depressie » Tijd voor transformatie
Transformatie betekent letterlijk verandering.

Heb jij behoefte om het roer om te gooien, in je werk of privé?

Wanneer je een “oude” of niet langer gewenste situatie wilt transformeren, vraagt dit vaak tijd en geduld. Het grondig onderzoeken van de situatie en de mogelijkheden hier verandering in aan te brengen is meestal een lastige fase. Soms is het zelfs noodzakelijk om veranderingen in jouw leven aan te brengen. Dit vraagt soms zelfs om flinke knopen door te hakken om verder te kunnen zonder de belemmeringen die jou blokkeren. Verandering is vaak een proces waarbij je eerst bewust gaat worden van een situatie die om aanpassing vraagt. Een volgende fase is meestal het bekijken van de verschillende opties welke je in zou kunnen zetten om de transformatie in te gaan zetten. Dit soort verander processen worden ook wel vergeleken met de transformatie van rups naar vlinder.  Een vaak moeizaam proces  om uiteindelijk tot volledige transformatie te komen. Het resultaat is vaak verassend en zeker de moeite waard. Ben jij van plan om een grote stap te zetten en ben je op zoek naar wat ondersteuning tijdens dit proces? Maak dan een afspraak met Petra en laat je informeren op welke wijze je de eerste stappen naar transformatie kunt gaan zetten. Er zijn veel mogelijkheden en hulpmiddelen denkbaar en uitvoerbaar.

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Rouwen op eigen-wijze

Rouwen op eigen-wijze

Wanneer je een periode van verlies & rouw goed kunt doormaken zul je in staat zijn het verlies een plek te geven en de herinneringen in je hart voor altijd mee leren te dragen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin