Selecteer een pagina
Home » Blog » Depressie » Somberheid door lock-down (gratis)Webinar 14 januari

Somberheid door lock-down (gratis)Webinar 14 januari

door | 10 jan, 2021 | Covid-19 gevolgen, Depressie, Leefstijl & vitaliteit, Stressbeheersing, Verlies-rouw-sterven

Veel mensen ervaren gevoelens van somberheid en leegte door de lock-down. Het wederom verlengen van deze maatregelen zal er geen goed aan doen. Dagelijks geconfronteerd worden met beperkingen waardoor je thuis moet werken, je sociale contacten tot een minimum beperkt zijn, je ook buitenshuis geen vertier kunt zoeken laat staan een mooie vakantie beleven. Sommigen ook nog kinderen thuis hebben die online en met hulp van ouders lessen moeten volgen. Ik geef het je allemaal te doen zonder hier af en toe onder te zuchten en somberheid geen kans te geven. Je hoeft maar een krant te openen, de tv aan te zetten en mensen te spreken, het lijkt alsof er nog maar 1 onderwerp is in deze wereld en daar draait alles om. Het is bijna onmogelijk om hier niets van op te pikken en je te laten beïnvloeden door al deze informatie. De wereld om je heen wordt steeds kleiner en door het ontbreken van perspectief loop je het risico heel somber te worden door alle veranderingen in en om jou heen. Op donderdag 14 januari om 19:30 uur tot 20:30 uur organiseer ik een gratis webinar met als thema: Lock-down somberheid de baas. Tijdens deze webinar leer ik je hoe je positief door deze periode heen kunt komen en vooral hoe je dit zelf kunt doen.

Heb je interesse om deel te nemen? meld je dan aan en mail naar: petra@reisvan het leven.nl

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Wanneer de ouders besluiten te gaan scheiden staat de hele vertrouwde wereld van hun kinderen te wankelen. Voor hun kinderen is het van serieus belang dat zij de ruimte krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. De communicatie tussen de ouders is hierbij van cruciaal belang. Het besef dat het voor kinderen een situatie van verlies & rouwverwerking is een must.

Lees meer
Gevoelens van leegte

Gevoelens van leegte

Leegte is op dit moment door covid-19 een steeds vaker voorkomend verschijnsel waar velen van ons met te maken hebben of krijgen.  Een gevoel van...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin