Selecteer een pagina
Home » Blog » Depressie » Gaat 2022 het jaar van jouw persoonlijke reset worden?
reset jezelf

Gaat 2022 het jaar van jouw persoonlijke reset worden?

door | 29 dec, 2021 | Depressie, Energie, Leefstijl & vitaliteit, Levenskunst, Mental coaching, Stressbeheersing, vitaliteit

Reset jeZelf

Zo tegen het einde van het jaar worden voornemens bedacht voor het nieuwe jaar. Heb jij er al een paar in gedachten? Maak het dan mogelijk  jouw persoonlijke doelen te behalen. Om tot een goed resultaat te komen is het van belang je heel bewust te zijn wat voor jou het meest belangrijk is. Vervolgens kun je op basis van prioriteiten en haalbaarheid een stappenplan maken. Door hier goed over na te denken en de juiste afwegingen te maken kun je jouw persoonlijke reset gaan voorbereiden. Reken af met gewoonten die niet langer wenselijk zijn en stel vast wat je hier precies voor nodig hebt. Onthoud dat alles wat je ooit hebt aangeleerd, ook weer afgeleerd kan worden ! Een volgende stap om je doelen te bereiken is een datum te prikken waarop je van start gaat. Ook kun je een streefdatum in de agenda zetten waarop jij je doelstelling behaalt wilt hebben. Tussentijds kun je momenten plannen om in te checken bij jezelf en te voelen en bepalen waar je op dat moment al staat. Soms moet je even iets bijstellen of veranderen en dat past vaak prima in je stappenplan en zelfs even stilstaan kan een hele vooruitgang zijn. Het kan ook noodzakelijk zijn om eerst bepaalde “obstakels of beren op de weg op te ruimen. Ook het inzetten van professionele hulp kan soms nodig zijn om je doel te bereiken. En wanneer je je naasten en omgeving op de hoogte brengt over waar je aan gaat werken, mag je van hen ook begrip en support verwachten. Vind je het lastig om jouw doel tot een concreet plan te maken? Maak dan eens een afspraak bij Petra en ontdek waar zij jou kan helpen jouw persoonlijke reset tot een succes te brengen.

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Fibromyalgie, je zult het maar hebben..

Fibromyalgie, je zult het maar hebben..

Fibromyalgie is een zeer pijnlijke aandoening in spieren en bindweefsel. De kwaliteit van het dagelijks leven is hierdoor vaak zeer wisselend. Door balans te vinden in een passende leefstijl krijgen rust, beweging, voeding en psyche de aandacht krijgen die zij verdienen.

lees verder
Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Wanneer de ouders besluiten te gaan scheiden staat de hele vertrouwde wereld van hun kinderen te wankelen. Voor hun kinderen is het van serieus belang dat zij de ruimte krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. De communicatie tussen de ouders is hierbij van cruciaal belang. Het besef dat het voor kinderen een situatie van verlies & rouwverwerking is een must.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin