Selecteer een pagina
Home » Blog » Depressie » De kracht van rustmomenten
rustmomenten

Hoe vaak pak jij een rustmoment?
Juist deze momenten zijn geweldig om jezelf weer even op te laden en je zou dit meermalen per dag moeten doen. De realiteit is echter voor velen een heel andere. Deze belangrijke momenten worden zelfs verschoven naar het weekend of nog erger naar de vakantie !
Wees eens eerlijk naar jezelf en ontdek wanneer jij deze momenten van rust pakt. Wanneer je ontdekt dat dit zeker niet dagelijks is, dan wordt het tijd voor een blik in jouw eigen spiegel. Maak een afspraak met Petra voor een persoonlijke reset en ervaar hoeveel energie rustmomenten jou op kunnen leveren.

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Relatie in zwaar weer?

Relatie in zwaar weer?

Jouw relatie in zwaar weer ? Zoek je naar oplossingen? Door spanning te leren doorbreken, kun je weer in contact komen met je zelf en uiteindelijk ook met elkaar. Opnieuw leren luisteren naar elkaar en te (her)ontdekken op welke wijze de ander na een conflict weer uit die situatie komt kan de sleutel zijn. Door conflicten en de wijze waarop men reageert als geheel te bekijken kun je de lucht weer laten klaren.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin