Selecteer een pagina
Home » Blog » Covid-19 gevolgen » Tijd om te Ont-Moeten na Covid-19

Tijd om te Ont-Moeten na Covid-19

door | 25 jun, 2021 | Covid-19 gevolgen, Leefstijl & vitaliteit, Levenskunst, Relatie/gezin, Stressbeheersing

Vind jij het ook zo’n fijn vooruitzicht dat bijna alle beperkingen  voorbij zijn ? Eindelijk terug keren in de wereld waar het heel normaal was om elkaar te ontmoeten, zonder regels en allerlei opgelegde plichten. Wie had ooit kunnen bedenken dat wij wereldwijd in deze beperkingen terecht hebben kunnen komen. Hoog tijd om ons nu van al die regels en plichten te ontdoen en al dit moeten van ons af te werpen, laten we elkaar gaan ont-moeten !  JeZelf zijn en weer te mogen gaan en staan waar je wilt en wanneer je dit wilt. Afscheid van het mondkapje nemen is natuurlijk ook een van de hoogtepunten, want dit was toch ook wel een bijzondere beleving. Als je nu eens terugblikt op de afgelopen periode, kun je vast heel goed aangeven welke veranderingen de meeste impact hadden op jouw persoonlijke situatie. Behalve beperkingen kun je het ook hebben ervaren als een welkome pas op de plaats periode. Waardoor je meer tijd had om door te brengen met je naasten in huiselijke kring. Zoektochten ervaren naar alternatieve uitstapjes en sociale gebeurtenissen die pasten binnen de regels van dat moment. Alles prikkelde jouw creatief vermogen en zelfs het thuiswerken bleek vaak eigenlijk ook best lucratief. Of werd je juist heel onrustig en ervaarde je veel meer stress door al deze veranderingen?  Ben jij benieuwd wat jij uit deze periode mee wilt nemen naar een toekomst waarin MOETEN geen hoofdrol speelt? Maak eens een lijstje van de voor en nadelen die jij hebt ondervonden in deze periode.  Ontdek welke van de beperkingen je het meest hinder en waar je eigenlijk geen afscheid van wilt nemen. Suc6 met het nieuwe ontmoeten en ontdoe jezelf van alle moeten door te ontdekken hoe je kunt ont-moeten.

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Rouwverwerking van de kinderen bij echtscheiding

Wanneer de ouders besluiten te gaan scheiden staat de hele vertrouwde wereld van hun kinderen te wankelen. Voor hun kinderen is het van serieus belang dat zij de ruimte krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. De communicatie tussen de ouders is hierbij van cruciaal belang. Het besef dat het voor kinderen een situatie van verlies & rouwverwerking is een must.

lees verder
In de knoop door verdriet

In de knoop door verdriet

In de knoop raken door verdriet en pijn in je hart door verlies van een geliefde, kan zeer heftig zijn. Het kan zo overheersen dat je niet meer in staat bent goed te functioneren en je raakt geblokkeerd. Door het verdriet , emoties en gedachten te ontwarren kan weer overzicht ontstaan.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin