Selecteer een pagina
Home » Blog » Covid-19 gevolgen » Tijd om te Ont-Moeten na Covid-19

Tijd om te Ont-Moeten na Covid-19

door | 25 jun, 2021 | Covid-19 gevolgen, Leefstijl & vitaliteit, Levenskunst, Relatie/gezin, Stressbeheersing

Vind jij het ook zo’n fijn vooruitzicht dat bijna alle beperkingen  voorbij zijn ? Eindelijk terug keren in de wereld waar het heel normaal was om elkaar te ontmoeten, zonder regels en allerlei opgelegde plichten. Wie had ooit kunnen bedenken dat wij wereldwijd in deze beperkingen terecht hebben kunnen komen. Hoog tijd om ons nu van al die regels en plichten te ontdoen en al dit moeten van ons af te werpen, laten we elkaar gaan ont-moeten !  JeZelf zijn en weer te mogen gaan en staan waar je wilt en wanneer je dit wilt. Afscheid van het mondkapje nemen is natuurlijk ook een van de hoogtepunten, want dit was toch ook wel een bijzondere beleving. Als je nu eens terugblikt op de afgelopen periode, kun je vast heel goed aangeven welke veranderingen de meeste impact hadden op jouw persoonlijke situatie. Behalve beperkingen kun je het ook hebben ervaren als een welkome pas op de plaats periode. Waardoor je meer tijd had om door te brengen met je naasten in huiselijke kring. Zoektochten ervaren naar alternatieve uitstapjes en sociale gebeurtenissen die pasten binnen de regels van dat moment. Alles prikkelde jouw creatief vermogen en zelfs het thuiswerken bleek vaak eigenlijk ook best lucratief. Of werd je juist heel onrustig en ervaarde je veel meer stress door al deze veranderingen?  Ben jij benieuwd wat jij uit deze periode mee wilt nemen naar een toekomst waarin MOETEN geen hoofdrol speelt? Maak eens een lijstje van de voor en nadelen die jij hebt ondervonden in deze periode.  Ontdek welke van de beperkingen je het meest hinder en waar je eigenlijk geen afscheid van wilt nemen. Suc6 met het nieuwe ontmoeten en ontdoe jezelf van alle moeten door te ontdekken hoe je kunt ont-moeten.

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Gaat 2022 het jaar van jouw persoonlijke reset worden?

Gaat 2022 het jaar van jouw persoonlijke reset worden?

Goede voornemens voor het nieuwe jaar, tijd voor een persoonlijke reset. Maak jouw persoonlijke balans op en bepaal waar je veranderingen aan wilt brengen. Breng in kaart wat je daar voor nodig hebt en maak een stappenplan. Stel haalbare doelen en wordt een betere versie van je zelf.

lees verder
Fibromyalgie, je zult het maar hebben..

Fibromyalgie, je zult het maar hebben..

Fibromyalgie is een zeer pijnlijke aandoening in spieren en bindweefsel. De kwaliteit van het dagelijks leven is hierdoor vaak zeer wisselend. Door balans te vinden in een passende leefstijl krijgen rust, beweging, voeding en psyche de aandacht krijgen die zij verdienen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin