Selecteer een pagina
Home » Blog » Covid-19 gevolgen » Heb jij ook zoveel blije gezichten gezien afgelopen week?
zeg ja tegen het leven

Tip: Verleng deze positieve powerboost ,neem een paar vrije dagen en laadt jezelf op !

Het kwam als een geschenk uit de hemel, prachtig winterweer en volop sneeuw en schaatsplezier en daarna prachtig voorjaarsweer. Een golf van opluchting trok over ons land eindelijk even niet die sombere covid-19 sfeer maar lekker er op uit , schaatsen, sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen bouwen, ijszeilen, wandelen. fietsen, zeilen, toeren, tuinieren of gewoon lekker op je tuinbank of op balkon genieten van de zon. Heb je enig idee hoe belangrijk die boost van energie en vreugde is voor jouw gezondheid? Het effect van de zon op de aanmaak van vitamine D en positieve kracht voor jouw immuunsysteem is ook heel groot. Dus heb je nog vrije dagen te goed… neem er NU een paar op en verleng dat heerlijk gevoel en gun jezelf die positieve powerboost !

Wanneer je de weerberichten er op na slaat zul je ontdekken dat er een paar prachtige dagen in het verschiet liggen, dus wacht niet op een moment maar creëer dit moment zelf 🙂

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

Zorg voor een goed immuunsysteem

Zorg voor een goed immuunsysteem

                                                                                                                                                   ...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin