Home » Petra’s blog » Covid-19 gevolgen » De covid-19 bubbel
veilige bubbel

De covid-19 bubbel

door | 27 okt, 2020 | Covid-19 gevolgen

veilige bubbel

Hoe gaat het in jouw covid-19 bubbel?

De opmars van covid-19 de kop in drukken door de wereld om jou heen zo klein en veilig mogelijk te maken. Dit leek zeker in begin eenvoudig en goed uitvoerbaar, totdat deze situatie wat langer gaat duren. Had je in het begin het idee dat even niet haasten om op tijd naar je werk te komen, de boodschappen laten bezorgen, online vergaderen en socializen ook wel even heel lekker zou kunnen zijn? Om al spoedig tegen de beperkingen aan te lopen doordat je de face 2 face en fysieke contact momenten toch wel heel erg bleek te missen en een gevoel van eenzaamheid soms begon op te spelen. Wat doe je wanneer dit gevoel bij jou begint op te borrelen, heb je een remedie of ervaar je steeds vaker het alleen zijn en misschien zelfs niet meer gezien te worden? Heb je soms de neiging om uit de veilige bubbel te willen springen en even alle regels en adviezen te negeren en te leven alsof covis-19 niet bestaat? Dan heb je al een grens ontdekt bij jezelf en wordt het tijd om wat verandering binnen de veilige bubbel aan te brengen door met de mensen die voorheen in jouw dagelijks leven een rol speelden wat meer vernieuwende communicatie op gang te brengen. Ontdek de mogelijkheden die je kunt benutten om in jouw veilige bubbel de eenzaamheid te verdrijven door nieuw vormen van elkaar ontmoeten en communiceren. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor mijn gratis (Zoom)online workshop: de nieuwe bubbel. Wanneer? 17 november 19:30 – 20:30 uur stuur een mail naar petra@reisvanhetleven.nl

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin