Wanneer de verveling toeslaat opgepast

Sep 26, 2019

Bore-Out ligt op de loer
Wanneer je lange tijd eentonig werk doet, of in een niet inspirerende omgeving werkt, je alle energie lijkt te verliezen, er niets meer echt leuk lijkt en je zelfs geen plannen meer tot uitvoer kunt brengen en nergens meer enthousiast over raakt let dan goed op want mogelijk staan de alarmsignalen van je lichaam op fel oranje! Door in saaie niet motiverende modus je dagelijkse dingen te (moeten) doen kun je wanneer je deze signalen negeert zelfs Bore-out raken.
Wat is Bore-Out eigenlijk ?
Doordat je in saaie monotone niet inspirerende werkt / leeft kun je door het ontbreken aan prikkels lusteloos,moe en helemaal uitgeblust raken, de signalen van je lichaam en geest raken een soort verdoofd en je voelt alle energie uit je lichaam verdwijnen.

Wat kun je er aan doen?
De eerste stap is zoeken naar de oorzaak en vervolgens bekijken welke veranderingen er in jouw werk/leef patroon kunnen worden aangebracht om weer prikkels te kunnen ontvangen welke stimulerend zijn en waar je energie van krijgt. Een coach kan je helpen om inzichtelijk te maken wat er speelt en hoe je dit kunt veranderen naar een leven met uitdaging en prikkels waar je positief gestemd van kunt worden.Labels:
Categorie: Bore-out

Reageren op dit blogartikel?

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Home > Blog > 2019