Leven met verlies , verdriet en verandering

Wanneer Verlies je pad kruist, is er het Verdriet dat je raakt en de Verandering waar je mee om moet leren gaan komt daar ook nog bij. Er zijn vele vormen van verlies, en het verdriet heeft voor iedereen iets herkenbaars. Waarom kost het ons dan vaak zoveel moeite om hier uiting aan te geven?

 

Vanwege persoonlijke ervaringen in mijn praktijk en privé situatie , ben ik  misschien juist hierdoor '  verlies ' als een bijzonder aspect van het leven gaan zien. Na het afronden van een aantal opleidingen op het vak gebied van Counseling/ Mediation & Coaching / Verlies en rouwbegeleiding en Psycho oncologische therapie en Vertrouwenspersoon, heb ik mij voorgenomen om aan mijn vak als levensreisbegeleider nog meer vorm en gestalte te gaan geven  Al lange tijd bestond er de wens om ook voor groepen , workshops , thema dagen en meerdaagse activiteiten te organiseren.

Op onze recreatie / veehouderij / kampeer Boerderij ‘de Straat-Hof ‘ beschikken wij over een mooie accommodatie gelegen midden in het prachtige Kaag & Braassem gebied. En vanaf 1 maart 2018  zullen wij een aantal doelgroepen een mooi programma bieden.

 

Er zijn verschillende arrangementen, thema ’s / workshops en doelgroepen :

½ dagdeel workshops diverse onderwerpen

1 daags thema event met groepen van mensen in vergelijkbare situatie

2 daags thema event geheel verzorgd met overnachting in een echte pipowagen op de boerderij

 

Er zal worden gewerkt met groepen van maximaal 6 – 8 personen die een zelfde vorm van verlies delen. Elkaar ont – moeten en samen delen = vermenigvuldigen in een fijne omgeving is ons streven.Home > Begeleiding > Verlies Verdriet Verandering