Selecteer een pagina
Home » Blog » angst en paniek » Voorjaars-reset

 

Wordt jij ook zo blij van het zonnetje dat zijn best doet het voorjaar in te luiden ? Heb je jouw kledingkast al omgewoeld om iets draagbaars te vinden met dit mooie weer? Heerlijk dit effect van zon, zingende vogels bloesems en knoppen aan bomen en struiken. Iedereen gaat er weer op uit ,wandelen, fietsen , motor of cabrio rijden, een terrasje pakken het kan allemaal weer 🙂 Door deze verandering in het weer krijgen velen de neiging om het huis een lekker op te ruimen en alle ramen en deuren open te zetten. Lekker tuinieren en vrolijke bloemetjes in potten zetten en vervolgens neerstrijken op die relax lounge set . En dan nog een drankje een goed boek binnen handbereik . Terwijl je dan bent geïnstalleerd in het zonnetje, bedenk dan eens dat alles in woning en tuin nu wel op orde is, maar hoe zit dat met jouzelf? Hoe zou het zijn wanneer jij zelf een voorjaars schoonmaak zou ondergaan? Heb jij wel eens een persoonlijke voorjaars reset overwogen?  Een soort grote voorjaarsschoonmaak voor jouw uiterlijk en innerlijk ? Het kan heel veel ontspanning en rust teweeg brengen wanneer je ook bij jezelf eens flink op kunt ruimen. Nieuwsgierig hoe je dit aan kunt pakken? Ik heb help jou met een persoonijk stappenplan waarmee je aan de slag kunt. Maak een kennismakingsafspraak (30 min. gratis) bij Petra en ontdek wat jij zoal op kunt ruimen bij jeZelf.

 

 

 

 

Over Petra Kors

Bloggen is voor mij een manier om op doeltreffende wijze informatie te delen over toepassingen en praktijkervaringen in mijn praktijk.
Op deze wijze kan ik wat praktijksituaties schetsen waarin jij je zelf misschien wel herkent en je tot mij zult wenden om een gratis 30 min. consult te plannen.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin